Gyerek Zumba ®

    Home  /  Gyerek Zumba ®

A mozgás által szerzett örömforrások, olyan erős és helyén való  érzések, amelyek nélkülözhetetlenek a gyermekek életéből. Wéber Virág vagyok, okleveles Zumba® oktató, és változatos gyakorlatokkal, örömteli mozgásformával, aktív testmozgással szeretném a gyerekeknek a sokoldalú fejlődésüket megkönnyíteni és hétköznapjaikba a mozgást beiktatni.

Tanfolyam kezdete; 2019 Április 12.-én 15.50 -16.50
oktatási nyelv; német
Helyszín; Sopron, GYÌK Rendezvényház
Tanfolyam díja fejenként; 18.000 Ft (10 alakalom) Június 28.-ig
Alkalmi díj; 2.000 Ft
Jelentkezés; helyszínen 

Sopronban is már több éve gyűjtöm a hasznos tapasztalataimat a gyermek tánctanfolyamaimon, ahol a gyerekek ugrásszerű fejlődése szemmel látható.

A mozgás koordináció és a  mozgásbiztosság  fejlesztésének lehetőségét minél több gyermek hétköznapjaiba kellene belerejteni. A motorika fejlesztését ugyanis nem lehet elég korán kezdeni.
A gyermekek mozgásra vannak „beprogramozva”, ami  a harmonikus fejlődésüket biztosítja, mind a testi, szellemi, pszichoszociális és motorikus képességeket tekintve. Társadalmunk sajnos egyre jobban vissza szorítja a gyermekek aktív mozgás szabadságának a lehetőségét.
A gyermekek a mozgás által ismerik meg a világot. Utánozással, majd kipróbálással gyűjtenek fontos tapasztalatokat, kis csoportokba tudnak integrálódni, csapat szellemet kialakítani, egészséges önképet kifejleszteni.
A mozgás fejleszti az észlelést, koncentrációt, miáltal tanulási folyamatok felgyorsulnak, amelyek serkentik a teljesítményt, amely más területeken is nagyobb  terhelhetőséget eredményez.
Elsődleges célom a gyermek Zumba óráimon a sokoldalú, életkornak megfelelő mozgás és sport tevékenység felkínálása, azoknak a természetes „mozgáskényszerrel” rendelkező gyerekeknek, akiknek sikerélmény, öröm, felszabadult játékossággal kínálhatom fel fejlődésük kulcsát.

MIÉRT IS VAN SZÜKSÉGE A GYERMEKEKNEK A MINDENNAPI MOZGÁSRA?

  • Testi fejlődés: Csontok, porcok, inak, szalagok és az izomzat egészséges fejlődése helyes testtartást eredményez. Erősíti a Szív és érrendszer ill. tüdő optimális együttműködését. Serkenti  a teljesítményt és az immunrendszert.
  • Motorikus fejlődés: észlelés, mozgás-koordináció, olyan alapkészségek fejlesztése mint; kitartás, erő, koordináció, gyorsaság, mozgékonyság, ritmusérzék stb…
  • Pszichoszociális fejlődés: érzelmek, mint az öröm, sikerélmény és kudarc élményének a természetes feldolgozása. Személyiség fejlődése (magabiztosság, öntudatosság, állóképesség, kitartás, önállóság fejlesztése) Szociális képességek (fairness, szolidaritás, tolerancia, tapintatosság, segítőkészség, konfliktus és kompromisszum kezelésének képessége,) Stressz leépítése.
  • Szellemi fejlődés: A figyelem és koncentráció által az agy teljesítő képességét és a tanulási folyamatok serkenését eredményezi.

Gerinctorna és jobb – bal agyféltekés gyakorlatokkal is kibővítem az óra programját. A mozgás által szerzett örömforrások, olyan erős és helyén való érzések, amelyek nélkülözhetetlenek a gyermekek életéből. Elsődleges célom a gyermek Zumba óráimon a sokoldalú, életkornak megfelelő mozgás és sport tevékenység felkínálása. Kiknek? azoknak a 6-12 éves természetes „mozgáskényszerrel” rendelkező gyerekeknek, akiknek sikerélménnyel, örömforrással, felszabadult játékossággal kínálhatom fel fejlődésük kulcsát. Energikus gyerek-koreográfiák, hip–hop, Reggaeton, Cumbia stb. ritmussal készülök a fogadásukra. A szülők is el vannak ragadtatva a gyerek Zumba tanfolyam hatásaitól, mert a gyerekek koncentrációját, magabiztosságát, anyagcseréjét és koordinációját is optimálisan és látványosan fejleszti. Szórakoztató programot kínálok Önöknek, ahol a gyerekek barátokat szerezhetnek, és egészséges étrenddel párosítva még a súlyuk is gyorsan normalizálódhat.

Szeretettel várok minden kedves, mosolygós gyermeket, kedvencet, csoda szüleményt! 🙂

További infó;

30/658 1743

dancevital@outlook.de

helyszín: Sopron, GYÌK Rendezvényház

WEBER Virág, BA

Dipl. Zumba® Instructor https://www.zumba.com/de-DE/instructor/virag-weber/282660

Zumba Kid´s®,

Zumba Toning®

Zumba Gold®

Zumba Gold – Toning®

Zumba Aqua®