Esküvői tánc oktatás

    Home  /  Esküvői tánc oktatás

Esküvői tánc oktatás

Esküvő csodálatosabb, maradandóbb élmény ha magadat  is adod hozzá!

Kápráztasd el  a családodat, barátaitokat fergeteges, magávalragadó, meghitt előadásotokkal  a nagy napon!  Sokszor nem is a tánctudás számít csak, hanem amit ti magatok hozzá tesztek. Engem személy szerint a természetesség  fog meg  egy nyitótáncban, ha látom a páron az elkötelezettséget, a szerelem csillogását a pár szemében. Figyelem hogy mennyire gyengéden vezeti a fiú a lányt? lány pedig szívesen követi –e a férfit?  Tudja a fiú hova vezeti a szerelmét?

                           

Szeretném ezeket a fontos szerepeket az óráimon megtanítani a fiataloknak. Véleményem szerint jó lecke, hisz az  életben is így vezeti majd egyetlenét. Az igazi férfi, olyan férfi, akit érdemes követni. Ezeknek a szerepeknek az elsajátítása bizony nem egyszerű. Hiszem, viszont hogy  lehetséges.

Társastáncokat tartom a házasélet legjobb tanítómesterének.

A társastánc felállítja a helyes szerepeket nő és férfi között. A férfi az aki vezet, aki irányt mutat. A férfi határozott magabiztos fellépésével a Nő tudtára adja, hogy bármilyen kéréssel a nő rendelkezésére áll. „Szolgálatait” nagyon boldogan és örömmel teszi, hisz egy csodálatos teremtést tart a karjaiban, a Nőt.

Azt a bizonyos és egyetlen Nőt, aki odaadóan elvarázsolja szerelmét, mindenféle praktikákkal kicsalogatja szerelméből kívánságait, a férfi vágyainak megvalósításában pedig örömét leli. Ebben a felállásban szerintem csak sikeres házasság/ párkapcsolat létezik! Mindenki a maximumot nyújtja a szerelmének.

A társastánc óráimon a keringő, Quickstep, Tango tanuláskor, a térben való haladás az irányadó, a latintáncoknál a pároknak van lehetősége az érzelmek és szerepek változatos kiélésére. A Samba-nál kerülgetik egymást (tánclépésekkel) a Cha cha-nál játszanak, a Rumba a szerelem kifejezésére ad lehetőséget, a Jive, Paso Doble pedig az temperamentumos, energikus érzelmeket hozza felszínre tánclépések formájában.

Hiszem, hogy a társastánc jót tesz a házasságnak, hiszen a szerepeket minden alkalommal újra élhetjük. Nem csak társaságban lenni jó érzés, de van módunk kedvesünk mozdulataiba belecsodálkozni, előkerülhetnek a titkos vágyak, kizökkenünk a hétköznapok rutinjából. Egyszerűen színbe tudjuk csomagolni a hétköznapok árny oldalait.

Nekem személy szerint, mivel Nő vagyok, kellemesen érzem magam annak az embernek a karjaiban, akit szívesen követek, aki tudja, hova vezet engem, milyen lépésekkel szeretne velem áttáncolni a termen, vagy akár az „életen”? Gyémánt ékszerként fogja a kezem, vagy mint egy kalapácsot szorít? Tudja vajon melyik a kedvenc figurám?

A kivitel is fontos (egyeseknek), de ezt mind harmóniában végezni színvonalas, igényes és kultúrált szórakozási alkalom.
Az óráimon a Nőt vezetjük (nem rángatjuk – ez nagy különbség!), a férfire pedig átruházom a vezetés szerepét, ami nem mindig megengedett egyes hölgyeknél.

Számomra fontos, hogy kivel táncolok, fontos hogy a férfi érezze mit tud kihozni a testemből és a lelkemből a táncolás közben. A férfinek tudnia kell melyik lépésnél tart a lány, ezáltal neki mindig dupla feladata van. A Nőnek pedig hagynia kell magát vezetni (akkor is ha ez az elején nehezére esik).

De a nő többet is adhat szerelmének, mert a legtöbb férfi vizuális típus. A nő folyamatosan a férfi tekintetét keresi, várja az instrukciókat és mosolyával biztatja a férfit, hálás a határozott, pontos vezetésért, illetve maximalisták még a csípő kellemes lendülésével és testbeszéddel szenvedélyt is sugallhatnak a férfi felé.

Az együtt- táncolás az, amit sok más dolgon kívül, nem érdemes egyedül „csinálni”. Sem a Nő, sem a férfi nem tud egyedül érvényesülni, kiteljesedni. Itt mindkettőnek fontos szerepköre van, pont ez az ami olyan örömöt szerez mindkét félnek, az egymás kiegészítése, egymásra hangolódás, harmóniában, szinkronban való helyváltoztatás.
Örömhormonok szabadulnak fel, ha még egymásra tekintés közben mosoly kíséri a tevékenységet. Ennél egészségesebb sportot el sem tudok képzelni, ami még a párkapcsolatot is „karban tartja”!!!

A Dance Vital esküvői táncoktatás teljes mértékben igazodik a Ti igényeitekhez; Privát oktatásra  van mód, egyéni tempóban haladunk, egyedi a zeneválasztás, a koreográfia.
Sok szeretettel várok minden érdeklődőt, aki szeretné kezébe venni az életét, párkapcsolatát egyensúlyba hozni és ezt mind NEVETVE, TÁNCOLVA! Szeretettel várlak!

WEBER Virág
Dipl. Táncmester

Privátórák péntekenként  18.00, 19.00, 20.00 idöpontok közül lehet válogatni. Foglalás itt;

dancevital@outlook.de

+36/ 30/658 1743

+43/676/936 2110

órarend, és árak megtalálhatók itt.