Gyerek Zumba

    Home  /  Gyerek Zumba

Gyerek Fit tanfolyam Zumba Kid’s koreográfiákkal, jobb – bal agyféltekés gyakorlatokkal indul Sopronban a Dance Vital Tánciskolában!
Péntekenként 15.50 – 16.50

 

Sopronban is már több éve gyűjtöm a hasznos tapasztalataimat a gyermek tánctanfolyamaimon, ahol a gyerekek ugrásszerű fejlődése szemmel látható.

Gerinctorna és jobb – bal agyféltekés gyakorlatokkal is kibővítem az óra programját. A mozgás által szerzett örömforrások, olyan erős és helyén való érzések, amelyek nélkülözhetetlenek a gyermekek életéből. Elsődleges célom a gyermek Zumba óráimon a sokoldalú, életkornak megfelelő mozgás és sport tevékenység felkínálása. Kiknek? azoknak a 6-12 éves természetes „mozgáskényszerrel” rendelkező gyerekeknek, akiknek sikerélménnyel, örömforrással, felszabadult játékossággal kínálhatom fel fejlődésük kulcsát. Energikus gyerek-koreográfiák, hip–hop, Reggaeton, Cumbia stb. ritmussal készülök a fogadásukra. A szülők is el vannak ragadtatva a gyerek Zumba tanfolyam hatásaitól, mert a gyerekek koncentrációját, magabiztosságát, anyagcseréjét és koordinációját is optimálisan és látványosan fejleszti. Szórakoztató programot kínálok Önöknek, ahol a gyerekek barátokat szerezhetnek, és egészséges étrenddel párosítva még a súlyuk is gyorsan normalizálódhat.

Szeretettel várok minden kedves, mosolygós gyermeket, kedvencet, csoda szüleményt! 🙂

További infó;

70/364 7830

dancevital@outlook.de

helyszín: Sopron, Vas és Villamossági Középiskola, előadóterem

WEBER Virág

Dipl. Zumba® Instructor https://www.zumba.com/de-DE/instructor/virag-weber/282660

Zumba Kid´s®,

Zumba Toning®

Zumba Gold®

Zumba Gold – Toning®

Zumba Aqua®